Voor een goede begeleiding is het belangrijk dat je bewust aan de slag wil gaan om je voedingspatroon aan te passen en je balans terug te vinden.

Als jij niets verandert, zal er niets veranderen

Samen bespreken we je doelen en veranderen we stapje voor stapje je voedingspatroon. Het vraagt de juiste mind-set, tijd en inspanning. En daar help ik je bij! Daarnaast werkt PuurSuuz samen met een fysiotherapeut, om desgewenst een beweeg- of sportprogramma op te stellen of om bijvoorbeeld een fit-of gezondheidstest uit te voeren. Voor intolerantietesten en ander bloedonderzoek werk ik samen met Laboratorium LHM Diagnostiek.

Kom gerust eens kennismaken. Dat is gratis, leerzaam en gewoon leuk ! Het duurt 20 minuten en je plant je kennismakingsgesprek eenvoudig via onderstaande button online in mijn agenda. 

Zowel kennismakingsgesprekken als losse consulten kunnen ook naar wens online plaatsvinden. Steeds vaker komen clienten van verder weg en dan is dat heel praktisch. Maar je bent vooral ook heel erg welkom om live langs te komen, want dat werkt het allerfijnst!

 

  Plan je gesprek in mijn agenda 

 

Een begeleidingstraject duurt over het algemeen 2 maanden. Voorafgaand aan ons eerste gesprek ontvang je een uitgebreide vragenlijst, hormoon-formulieren en een eetdagboek. Op basis hiervan maak ik een analyse en advies dat bij jouw (gezins-) situatie past. Een intolerantietest behoort ook tot de mogelijkheden. Vaak wordt dan dat ene puzzelstukje gevonden, waar je al zo lang naar opzoek was; de bron van jouw klachten.

Het is mijn passie om jou te motiveren en te inspireren

Je ontvangt tijdens onze eerste afspraak een zeer uitgebreid verslag met daarin jouw persoonlijke voedingsadvies, algemene tips en onze doelen. Alle informatie uit je verslag wordt ook nog eens gedoseerd per onderwerp als koelkastposter naar je toe gemaild. We hebben wekelijks contact per mail en hebben naast het anamnesegesprek over het algemeen nog twee gesprekken. Na twee maanden heb je alle kennis om zelf verder te gaan met de adviezen. Merk ik dat het zinvol is, of heb jij behoefte aan een extra gesprek binnen de traject-termijn? Dan plannen we (kosteloos) een extra afspraak. 

Wil je geen begeleiding, maar gewoon een eenmalige afspraak, om al je vragen te beantwoorden? Of een intolerantietest ?
Of een check van je voedingspatroon met daarbij persoonlijk advies, om te kijken of je goed bezig bent? Dat kan natuurlijk ook.

Daarnaast beschikt PuurSuuz over vele gezondheids- en kookboeken, welke je mag lenen gedurende het traject.

Ga je de uitdaging mee aan? Ik heb er zin in!

Onze tarieven

Deel deze pagina: