Kinderen met buikpijn, eczeem, oorpijn of concentratieproblemen

Gezonde voeding geeft gezonde energie en dat hebben onze kinderen op een lange schooldag hard nodig! Over het algemeen eten kinderen veel te veel bewerkte voeding. Door een overmaat aan zout, suiker, zoetstof, vet, smaakversterkers en andere toevoegingen kunnen klachten ontstaan. Ook een gebrek aan voldoende bouwstoffen speelt vaak een rol. Kinderen worden moe, of juist heel druk, kunnen zich moeilijk concentreren, krijgen hoofdpijn, buikpijn of worden te dik.

Lees hier een recensie van een cliënt met een een baby met koemelkallergie

PuurSuuz kijkt samen met ouder en kind naar het voedingspatroon, naar jullie klachten en doelen. Je kan bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

 • Leer-en gedragsproblemen
  Krijgt een kind wel alle voedingsstoffen die nodig zijn voor de ontwikkeling van goede hersenfuncties?
 • Concentratie-en energieproblemen
  Krijgt een kind de juiste bouw-en brandstoffen binnen, zodat hij een goede verdeling heeft van energie gedurende de hele dag?
 • Lastige eters
  Hoe maak ik het eten voor mijn kind thuis en op school aantrekkelijk, voedzaam en gezond?
 • Eczeem en allergieën, buikpijn, hoofdpijn en andere klachten
  Met een ontstekingsremmend en slijmvlies-opbouwend voedingspatroon werken we aan herstel van o.a. de darmen.
  Dat kan bijvoorbeeld met het Blije-buik-programma of Blije-huid-programma
 • Je wil graag met het hele gezin gezonder gaan eten en bewegen, maar hoe doe je dat en hoe motiveer je het hele gezin?

Kom gerust eens samen kennismaken. Dat duurt 20 minuten, is gratis, leerzaam en vooral heel leuk! En dan weet je of het wat voor jullie is.

 

  Plan zelf je gratis gesprek  

 

Voor specifiek voedingsadvies voor kinderen is PuurSuuz in het bezit van het certificaat van de Blij-aan-tafel-academie en volgt zij de aanvullende opleiding ''Orthomoleculaire voeding voor kinderen''. Naast voedingsadvies is er ook de mogelijkheid tot een gecombineerd begeleidingstraject samen met een kinderfysiotherapeut. Het kan belangrijk zijn een kind ook te motiveren om (meer) te gaan sporten of bewegen, zoals met kinderfitness onder deskundige begeleiding.

Weet je kind hoe leuk en fijn (en gezond) sporten kan zijn? Bewegen is voor iedereen belangrijk , maar in het bijzonder effectief bij overgewicht, somberheid of aandachts-en energieproblemen.

Kinder-fit/gezondheidstesten behoren ook tot de mogelijkheden.

 

 

Deel deze pagina: