Naar een voedingsdeskundige bij Long-Covid

Heb jij een Covid-19 infectie doorgemaakt, loop je (na maanden) nog steeds met klachten rond en wil je graag eens persoonlijk advies, meer informatie, tips op gebied van ondersteunende voeding en antwoord op je vragen? 

  Aanmelding long Covid consult


Meld je dan via deze button aan voor een persoonlijk live (of online Teams-) consult van 1 uur met:

  • Gericht, praktisch voedings, supplementen-en leefstijladvies 
  • Wetenschappelijk onderbouwde Informatie (kennis=motivatie!)
  • Verdieping waarom sommige mensen (en jij dus) niet goed of snel herstellen
  • Inzicht waarom jouw immuunsysteem zijn werk niet goed doet
  • Advies hoe jij je immuunsysteem kan versterken
  • Antwoord op jouw vragen

Het consult kost 115,- en je ontvangt van mij de informatie naderhand in je mailbox, zodat je niet hoeft mee te schrijven en je met al je aandacht bij ons gesprek kan zijn. Alle informatie die ik je geef is wetenschappelijk onderbouwd (referenties aanwezig en kunnen worden opgevraagd). 

Een deel van de patienten die 'hersteld' zijn van een Covid-19 infectie, hebben maanden later nog uiteenlopende klachten zoals (ernstige) vermoeidheid, pijnklachten, maag-darm-klachten, luchtwegklachten, neurologische klachten en meer.
Vanaf het begin van de Covid-19-epidemie houd ik alle onderzoeken hierover bij en heb ik mij verdiept in de rol van het immuunsysteem bij het ontstaan van hevige Covid-19-klachten en het optreden van long-Covid. Bij SOHF heb ik een scholing gevolgd over het ondersteunen van het immuunsysteem bij Covid-19 en het post-Covid syndroom. Waarom genezen sommige mensen met deze infectieziekte niet goed?

Ik ontvang veel vragen over Long Covid en heb inmiddels al veel mensen hiermee begeleid. Een zeer belangrijk onderwerp hierbij is het immuunsysteem en waarom het bij jou niet helemaal naar behoren zijn werk doet.

Werken aan je immuunsysteem is de belangrijkste stap naar sneller herstel en een betere weerstand tegen nieuwe infecties!

 

Deel deze pagina: