Vis klaarmaken moeilijk? Met dit stoofpotje van kabeljauw is het erg eenvoudig, snel en lekker. Kabeljauw is eiwitrijk (maar vetarm) en rijk aan vitamine B12, jodium, zink, selenium en nog veel meer! - een gezonde en 'lichte' vis !

Snelle parmezaan knabbel

Het ideale parmezaan kaaskoekje: weinig ingredienten (je bepaalt ze zelf) , snel klaar (3 min. werk, 10 min. gaar), super makkelijk (leuk voor kinderen!) en lekker!!
Bij ons een favoriet op de vrijdag-avond-snacktafel.

Een heerlijke salade waar je al je creativiteit in kwijt kan; meng hoeveelheden naar eigen smaak en voeg toe wat je nog in huis hebt. Met de basis van kool en dressing kan je salade eigenlijk niet mislukken! 

Hartige taart

Een heerlijke taart met najaarsgroenten die zich leent voor allerlei gelegenheden; van borrelhapje tot kerstbuffet!
Serveer als taart, puntjes of ook leuk: in eenpersoons ovenschaaltjes. 

Knolselderijsoep met citroen

Een topper van de Amsterdamse Soep!-keten: Knolseldeijsoep.
Heerlijk verfrissende hartige herfstsoep die je zo op tafel zet!

Het kan nog met dit weer… romige (vega) bonensoep!
Boordevol eiwitten; peulvruchten zouden vaker op het menu moeten staan…

Amandelmelk

Je eigen amandelmelk maken is zo gedaan!Als je de ingrediënten van een willekeurig pak amandelmelk leest, zal je zien dat het slechts uit 2% amandelen bestaat en daarnaast vooral suikerwater is. Zelf maken is zo gedaan en vrij van toevoegingen en vol van amandel.

Verjaardagstaart

Mijn favoriete zomertaart waar je van kan blijven eten. Heerlijk fris en fruitig en boordevol gezonde energie!

Chocoladevla

En toen opeens was ie daar: gezonde chocoladevla! Wie wil dat nou niet? Al experimenterende met mijn 2nd love -Mr. blender- ontstond er opeens een fantastisch toetje. Onze kids smulden ervan, dus deze komt zeker vaker op tafel!

Gember-sneeuwballetjes

Heerlijk! Vrijdagmiddag…dan slaapt de jongste, zijn de twee oudsten naar school en genieten mijn kleinste meisje en ik van de twee uurtjes quality-time samen. De enige dag in week dat wij samen lunchen, dus dat is een klein feestje en meestal betekent dat: tosti’s of pannenkoeken.

Deel deze pagina: