Choco-kokos-lolly’s

Echt zoooo lekker – als je van Bounty houdt! Op naar de lente met deze schattige bloemetjes.

Je hebt nodig (voor ongeveer 12+ ):

  • Lolly of bonbonvormpjes (siliconen)
  • klein kwastje
  • 150 gr. geraspte kokos
  • 3 el. honing
  • 3 el. extra virgin kokosolie
  • 1 el. creme fraiche
  • reep pure chocolade (86% cacao)

Zo maak je het:
Smelt de chocolade au bain-marie (begin met de helft). Bekleed de vormpjes m.b.v. het kwastje met een laagje chocolade. Laat opstijven in de koelkast. Nog 1 keer herhalen. Smelt de kokosolie au bain-marie en meng dit samen met de honing en geraspte kokos tot een deeg. Maak bolletjes van het deeg, druk deze in de lollyvormpjes en laat deze koud worden in de vriezer (10 min). Vul de vormpjes verder met chocolade en plaats in de koelkast totdat ze hard zijn. Nog veel eenvoudiger maar ook lekker: met een schijfje banaan.
Leuke traktatie!

Deel deze pagina: