Het ideale parmezaan kaaskoekje: weinig ingredienten (je bepaalt ze zelf) , snel klaar (3 min. werk, 10 min. gaar), super makkelijk (leuk voor kinderen!) en lekker!!
Bij ons een favoriet op de vrijdag-avond-snacktafel.
Ingrediënten parmezaan knabbel
Je hebt nodig in verhouding 1:1 (bijvoorbeeld: van beiden 60 gram voor 1 schaaltje)
- Geraspte parmezaanse kaas
- Gemengde zaden (zoals: maanzaad, chiazaad, pompoenpitten, zonnebloemzaad, lijnzaad, et. etc., maar alleen kaas kan ook!)
Bereiding:
- Meng de kaas en de zaden in een kom
- Schep met een eetlepel bergjes op een bakplaat (met bakpapier), niet aandrukken
- Zet 10-15 min. in een voorverwarmde oven van 180 gr. Check regelmatig; lichtbruin is goed, donkerbruin niet!
- Haal ze uit de oven en laat afkoelen voor je ze van het papier haalt.
Bewaar ze voor vanavond! Als dat lukt..