Hormoonklachten zoals menstruatieklachten en een trage schildklier

PuurSuuz is gespecialiseerd in hormoon-en overgangsklachten en heeft o.a. certificaten voor Vrouw en Hormonen en De Schildklier van Care for Women; de grootste professionele organisatie op het gebied van vrouwengezondheid en hormonen.
In mijn praktijk kan je terecht voor problemen rond de menstruatie, overgang, zwangerschap, schildklier en veel meer !

Het hormoonbalans-traject is er voor alle meisjes, meiden en vrouwen die hormoongerelateerde klachten ervaren en graag willen ontdekken wat je daar zelf, op een natuurlijke manier aan kan doen - zonder direct met hormonen aan de slag te gaan. Maar ook als je wel hormonen gebruikt en klachten ervaart, kan je met voeding-en leefstijlaanpassingen veel doen!

Hormoonbalans traject (8 weken) bij o.a. PMS en overgangsklachten

 • (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek (optioneel)
 • Uitgebreid Intakegesprek (1,5 uur)

  Deze tijd is belangrijk om alles goed in kaart te brengen; er wordt echt geluisterd naar je verhaal en je wordt daarin serieus genomen. Want alleen jij bent degene die precies weet wat jouw probleem is. Samen gaan we kijken naar een plan of oplossing, waar jij je prettig bij voelt.

 • Uitgebreid persoonlijk adviesverslag
 • Voortgangsgesprek na 2 weken (30 min.)
 • Elke week een koelkastposters met de belangrijkste punten
 • E-mailbegeleiding gedurende 6 weken
 • Recepten op maat en mogelijkheid tot het lenen van kookboeken
 • Afrondingsgesprek na totaal 8 weken (30 min.)
Pakket prijs: € 495,-
 
 • Extra voortgangsconsult (30min.)
Prijs € 40,-

 

  Plan zelf je gratis gesprek 

 

Vrouwelijke hormonen vind ik razend interessant! Ik heb me daar uitgebreid in verdiept en verschillende certificaten voor gehaald. Helaas is er nog weinig aandacht voor (de vele!!) hormoongerelateerde klachten bij vrouwen. Er is nog veel onwetendheid. Nog altijd zie ik dat jonge meisjes met acne of menstruatieklachten de Pil krijgen voorgeschreven, zonder eerst te kijken naar de oorzaak en wat je daar zelf aan kan doen.Veel vrouwen van tegen de 40 weten niet dat de toename van hun klachten rondom de menstruatie al met hormoonveranderingen horende bij de overgang te maken heeft. De overgang, dat is toch iets voor als je 50 bent??
Veel vrouwen en jonge Meisjes (met hun moeders) weten vaak niet dat
je op een natuurlijke manier met voedings-en leefstijlaanpassingen -soms aangevuld met voedingssupplementen- veel menstruatie en overgangsklachten kan verminderen.
Ik vertel je er heel graag meer over! Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.

Deel deze pagina: